Det kan være svært for klienter at sætte ord på hvad de oplever og resultater af healing, og ikke mange vil ikke eller kan sætte ord på skrift, men nogle få har dog sat noget på skrift, jeg måtte ligge ud:

Lisbeth Jensen

Jeg kender Uffe fra for nogle år siden, hvor vi gik til karate sammen og vidste fra dengang at det han gør – det gør han af hele hjertet, så jeg følte mig i trygge hænder da jeg første gang skulle prøve healing af ham.
Jeg har forskellige skavanker bla. har jeg haft kroniske smerter i en skulder i ca. 10 år nu, jeg har ADD (den stille ADHD) og deraf mange myldertanker, rastløshed mm. Da jeg første gang kom til healing havde jeg igen fået ondt i den ene fod pga. nedsunken forfod.
Første gang under Uffes hænder kunne jeg sagtens mærke varmen fra hans hænder og jeg så mange billeder og farver, jeg kunne bagefter mærke en bedring i min fod og synes også at min skulder var mindre at mærke end ellers.
Anden gang så jeg igen mange billeder og farver og jeg følte det som om at der var en mere til stede. Jeg tolker det selv som at det var en af mine skytsengle, for undervejs dukkede et billede op af min kære afdøde veninde. Jeg følte også en stærk varme midt i brystet som om jeg sugede energi til mig.
Uffe spurgte bagefter, om vi ikke havde besøg, og først da fortalte jeg ham hvad jeg havde oplevet, så Uffe kunne mærke noget tilstedeværende
Efter tredje gang havde jeg ikke mere ondt i min forfod, i stedet havde jeg så tiltusket mig noget højresidig smerte i ankel, knæ, hofte/balle. Først her efter tredje gang bemærkede jeg at jeg havde haft nemmere ved at sige fra både på job men også overfor andre ting, hvor jeg før havde trukket ting mere i langdrag – jeg følte nærmest at min krop var blevet lettet for en byrde.
Jeg har i denne omgang fået i alt 8 healinger og alle har været på hver sin måde, nogle gange har jeg set billeder og farver og andre gange har jeg været så afslappet at jeg nærmest har været helt væk, har dog hver gang mærket varmen fra hænderne og også min egen varme der dukkede op i både hænder og bryst. En enkelt gang mærkede jeg varme på den ene side af foden under healingen og kulde på den anden side. Meget spøjst.
Jeg har også mærket bedring af min ankel og hofte/balle. Det driller stadig men det er markant bedre, det samme gælder min skulder – den er ligesom mere i dvale-smerte. Jeg føler stadig at mit hoved er ligesom lettet for ting og tanker og det er nemmere for mig at sige nej eller sige fra når nogen ”er for meget for mig”
I øvrigt har jeg også kun haft migræne en enkelt gang i hele forløbet, det har før også været værre.

Jeg kan varmt anbefale at prøve healingen for at se hvad det kan gøre for dig. Uffe er rigtig god til at fortælle hvad han gør undervejs og der bliver ikke lovet noget for vi er alle også selv medvirkende til at tage imod eller lukke af. Det kan man ikke vide på forhånd.

Jette Richter

Lige en opdatering fra min side.
I går blev Uffe færdig med Reiki 2, og som noget af det første blev jeg healet i dag, og jeg vil gerne fortælle om forskellen fra Reiki 1 til 2 for mig.
Som noget nyt sagde han flere gange nogle magiske ord, og hvad jeg forstod på ham, så lavede han også magiske tegn, (mine øjne var lukkede). Med det samme han lagde sine hænder på mig, kunne jeg føle en forskel. Hvis man forestiller sig en varmepude, som har 6 indstillinger for varme, ja så var hans hænder fra før i går, når han healede på 2, i dag var de på 4, helt vildt. Da han holdt sine hænder på mit ansigt og resten af hovedet, var det som om, at han rumsterede inde i det. Som om en masse elektroder blev rodet rundt (vild følelse). Ved mit hjerte følte jeg en virkelig varme fra ham, han fortalte, at han følte kulde, og sådan blev det ved. Ved min mave, lige under navlen, følte han mere kulde end andre steder, og jeg kunne da også føle meget varme ca 5 på skalaen. Så kom han igen med et magisk ord og lavede en kruseduller på stedet, hvorefter ham igen lagde sine hænder på stedet, og nu var varmen på 7. Den (varmen) skred helt ud af skalaen.
Alt dette gentog sig flere steder på min krop, men det var kun de steder, hvor det var noget at komme efter, at han brugte de magiske ord og kruseduller. Medens det hele stod på, havde jeg en mærkelig sitren inde i hele kroppen, og følte at jeg var så tung, at det eneste der fungerede normalt var mit åndedræt. Men uden på var jeg helt rolig og følte mig tryg.
Efter endt healing havde jeg hovedpine og var svimmel, men det fortog sig efter ca. en halv time til en time, hvor jeg fik meget væske, og så har jeg ellers slet ikke ondt nogle steder. Jeg siger HURRA for Reiki 2, og kan næsten ikke vente på Reiki 3, og jeg er så heldig, at få lov til at følge ham hele tiden på sin vej.

Lene Richter

Hej, jeg hedder Lene Richter og er datter til Uffe Richter Jeg har gået ved min far lidt over 4 gange nu, det skal siges at jeg har Sarkoidose, en sjælden lungesygdom, som også kan gå i organer.
Jeg har døjet med smerter i min venstre side lidt over 2 år, lægerne og sygehuset har ikke kunnet finde ud af, hvad der skyldes, ud over Sarkoidose og der kan ikke blive gjort noget ved smerterne, har været i gennem diverse undersøgelser man kunne finde på.
Mine smerter er ekstreme når jeg har dem, men siden jeg er blevet healet hos min far, har han gang på gang holdt mine smerter nede, de er mindsket så meget, så de er overkommelige. Smerterne kommer ikke så tit og vare ikke i flere dage, som de har gjort, Jeg føler også en bedre indre ro og mere afslappet.
En veninde til far, mente det kunne være psykiske smerter som forvolder smerterne, men det må stå for sig selv!
Jeg vil gerne dele min oplevelse med jer, når min far healer mig. Under det hele, er jeg meget afslappende, føler en form for indre ro og at jeg er væk fra omverdenen, og alligevel ikke, så er jeg stadig tilstedeværende.
Duften af lavendel og lyden af beroligende musik, giver hele oplevelsen en hel afslappende fornemmelse.
De steder han mærker problemer ved, mærker jeg en varme fra hans hænder, og samtidig en brusende fornemmelse af en luftstrøm, når han gør sine ting.

Betty Marcella Mortensen

Jeg har gået hos Uffe der søgte nogle test personer, under hans opstart af udd. Som Reiki behandler.
Jeg har gået med smerter og hovedpine efter en arbejdsulykke i nakke og skulder.
1 gang Fik Uffe fat i mig da det var allerværst. Både med smerter i nakken og min bihulebetændelse. Jeg var meget skeptisk og ønskede kun meget kort og få af vide hvad det handlede om. Ville jo gerne mærke efter på mig selv og ikke hvad jeg kunne forvente. Fantastisk følelsen af kulde i det indre og når Uffe lagde hænderne på bestemte punkter hold da op det var lige fra varme til en smerte der kunne mærkes i nakken. Da jeg fik mig vendt rundt og Uffe lagde hænderne på nakken forsvandt det hele lige med et. Derefter fik jeg varmen tilbage i kroppen igen. Da vi var færdige følte jeg virkelig som jeg var født på ny. Smerte og hovedpine var væk bihulerne føltes i bedring.
2 gang var kun endnu bedre. Jeg kunne finde min egen indre ro hvilket gjorde at jeg åbnede mere op. Hvilket virkelig kunne føles at Uffe kunne bruge hans energier endnu bedre. Jeg havde samme følelse af kulde men en behagelig kulde. Denne gang kunne jeg virkelig mærke der skete noget i kroppen. Samme skete igen med nakken. Da han lagde hænderne på nakken smerte forsvandt. Min næse føltes som den løb pga. Af bihulebetændelse da han lagde hænderne på fødderne fik jeg en lyd i næsen som et blup. Skal siges dagen efter var betændelse væk. Denne gang lagde Uffe som de andre gange en hånd på mit knæ bagpå havde ikke ondt men skal love for jeg fik det. Skal så siges jeg har slidgigt i det knæ. Og kan få ondt ved overbelastning. Men hold da op 1 uge senere gik jeg ned af et stejlt bjerg uden og have ondt bagefter.
3 gang gjorde virkelig underværker historien med nakken gentog sig. Bare i en mindre grad Kulden og følelsen af de varme energier Uffe sendte igennem mig. Kunne virkelig mærke de små ubalancer i kroppen blev sat på plads.
4 gang var første gang jeg synes det virkelig var ubehageligt. Skal siges jeg kort forinden lige var kommet hjem fra ferie. Havde jeg en irritation/ frustration med mig hjem som jeg ikke kunne slippe. Jeg havde en isende kolde og frøs som en gal hele vejen igennem og havde egentligt lyst til og stoppe. Nakken brændte som samme de 3 andre gange og hænderne føltes virkelig kolde. Det var de altså ikke hele kroppen var som is indeni. Da Uffe så lagde hænderne på fødderne tak skal du så have kunne virkelig mærke en bølge af energier der væltede op dernedefra og var virkelig ubehagelig. Og ønskede bare det ville stoppe. Godt jeg ikke gjorde det. Da jeg var færdig kunne jeg mærke på selv den følelse af frustration var væk.
Gennemgående for alle 4 når jeg var færdig Følelsen af at Uffe havde gjort et fantastisk stykke arbejde til UG. Jeg var glad og humøret var lettet en hel del. Ja så gør det altså ikke noget at det havde gjort mig træt dagen efter men på et par dage efter var alt som det skulle være. Kan virkelig mærke min balance er blevet bedre fået mere overskud og energi i hverdagen. Uanset om jeg var skeptisk eller ikke rigtig troede på det. Kan jeg helt klart anbefale Uffe han har gjort et stort og flot stykke arbejde som var for mig helt fantastisk. Uffe virker for mig meget engageret i sit arbejde og interesseret i både dig som person og med Reiki behandlingen. Jeg vil ønske Uffe held og lykke med sit valg til Reiki behandler og med den passion du viser for faget er jeg sikker på at det fremadrettet vil udvikle sig til en positiv oplevelse for dig og dine klienter.
Rigtig god vind fremover.

Annette Grimm

Har stærkt slidgigt i hofte og knæ.
Indtil videre har jeg været hos Uffe 3 gange og må sige der er sket stor fremgang både for mig, men også for Uffe.
Uffe er et meget sympatisk og varmt menneske og man føler sig tryk i hans hænder.
Min historie begynder da Uffe søgte personer til healing som han kunne øve sig på for at blive en god healer.
1.       gang snakkede vi under healingen og jeg kunne mærke en stærk varme fra hans hænder de steder hvor jeg havde ondt, i dagene efter kunne jeg mærke en fremgang i knæ og hofte og sov bedre om natten.
2.       gang jeg kom hos Uffe var der sket en stor fremgang og nogle ting var lavet om under healingen.
Jeg følte jeg svævede 2 cm over briksen og en meget intens følelse bredte sig i kroppen. Det var som om jeg ikke var til stede og så alligevel.
Jeg har ikke haft noget vider smerter i hoften siden.
3.       gang var der virkeligt sket meget siden sidst. Denne gang som om jeg lå i en boble og flere gange en fornemmelse af der var flere hænder omkring mig end kun Uffes hænder. Følte en kraftigt energi felt som bølgede frem og tilbage og til sidst som om det blev ”støvsuget” ud af mig.
Har stadig meget få smerter i læn og hofte. Knæet har endnu sine dårlige dage men er sikker på at Uffe nok skal få bugt med det.
Tak til Uffe og kan kun på det kraftigste anbefale ham.
Vh. Annette.

Jette Richter

Hej jeg hedder Jette Richter, og jeg er Uffes kone. Han startede naturligvis med at heale på mig først. Jeg lider af gigt, og har andre små problemer, men nu vil jeg fortælle om mine oplevelser, med de 3 gange jeg har været på briksen.
Mit hjerte bankede helt vildt, da jeg lagde mig på briksen, var vel lidt nervøs, men meget hurtigt fik Uffe mig til at slappe af, og der bredte sig en ro over mig, som har holdt i flere dage. Nå men flere steder hvor han lagde sine hænder på mig, følte jeg en kraftig varme fra hans hænder. Han fortalte mig, at han følte kulde de steder, men vi kunne begge føle en forandring i temperaturen. Nå men han klarede at fjerne en tandpine, som jeg havde, fordi jeg bider for hårdt sammen, en hovedpine, men det vildeste er dog, at han har holdt mine gigt smerter helt nede i de sidst 7 dage, og det er både i skuldre, lænd og hænder. Det er en virkelig SKØN følelse, det at være smerte fri så længe. Vi ved begge, at smerterne vil vende tilbage på et tidspunkt, men så er det jo bare en tur på briksen igen.
Det skal også siges, at jeg har været mindre fri for angst, og føler mig mere glad og fri, siden Uffe har haft mig på briksen 3 gange, om det er fordi jeg er i en god periode, skal jeg dog ikke kunne sige.
Jeg kan kun sige, at hvis du har nogle skærvanker, så prøv endelig at besøge Uffe. Han har under alle omstændigheder hjulpet mig meget, og det tror jeg også, at han kan for andre.

 

Facebook